Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, jak wygrać?

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hi guys, how i can win?

im playing h1z1 king of the kill 1 month and i cant win ;/ i have 1-2 kills for round, so can you help me? Thanks :D

Cześć koledzy, jak mogę wygrać?

Gram w h1z1 king of the kill od miesiąca i nie mogę wygrać ;/ Zabijam na rundę 1-2 osoby, pomożecie? Dzięki :D

Opublikowano

Następnym razem pisz po Polsku, raczej nikt Ci tutaj nie odpisze w innym języku.

Jak chcesz wygrać to przez całą grę chowaj się po kątach i przechodź tylko ze strefy do strefy. Nie polecam takiego stylu gry bo jest nudny i nigdy się nie nauczysz strzelać.

Innym sposobem możesz cały czas szukać jak największej liczby ludzi i nie bać się do nich strzelać. Najlepszy sposób by nauczysz się dobrze celować a z biegiem czasu na pewno coś wygrasz.

Opublikowano

Jeżeli będziesz myślał, a nie jak połowa graczy wyłączysz mózg podczas gry to zajmiesz porządne miejsce na podium.

Opublikowano

Następnym razem pisz po Polsku, raczej nikt Ci tutaj nie odpisze w innym języku.

Jak chcesz wygrać to przez całą grę chowaj się po kątach i przechodź tylko ze strefy do strefy. Nie polecam takiego stylu gry bo jest nudny i nigdy się nie nauczysz strzelać.

Innym sposobem możesz cały czas szukać jak największej liczby ludzi i nie bać się do nich strzelać. Najlepszy sposób by nauczysz się dobrze celować a z biegiem czasu na pewno coś wygrasz.

Preferuję ten drugi styl, bo strzelać cos umiem. 

Jeżeli będziesz myślał, a nie jak połowa graczy wyłączysz mózg podczas gry to zajmiesz porządne miejsce na podium.

To znaczy?

Opublikowano

ja powiem jak ja to robie, londujesz zawsze zeby miec jaka kolwiek bron + helm. Samochod nie jest najwazniejszy to jest tylko dodatek. Jak masz chcoiaz arke i juz strefa gdzies jest to idziesz w jej sam srodek a jak slyszesz ze ktos sie strzela to lecisz tam i dobijasz, zabijasz. I tak grasz i wygrywasz.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

ja powiem jak ja to robie, londujesz zawsze zeby miec jaka kolwiek bron + helm. Samochod nie jest najwazniejszy to jest tylko dodatek. Jak masz chcoiaz arke i juz strefa gdzies jest to idziesz w jej sam srodek a jak slyszesz ze ktos sie strzela to lecisz tam i dobijasz, zabijasz. I tak grasz i wygrywasz.

wygrales tak kiedys

Opublikowano

Szczescie albo skill, inaczej nie wygrasz, juz nawet wygrywałem za 0, oczywiscie grajac w 5.
Lec tam gdzie cos sie dzieje i ucz sie strzelac a kiedys wygrasz :)

Opublikowano

Grasz, montujesz, czasem kutasisz, uciekasz itd. szczególnie jak masz mało hp. Nie podejmujesz głupich walk, nie kozaczysz jak masz mało hp. Jak strzelasz sie z gościem to pare strzałów i się chowasz. Nie wychylasz pierwszy. Jak chcesz wygrać to ciężko bez samochodu więc raczej ważna rzecz.
Ja robie np. tak, że gram agresywnie, zabijam tak do 6-8 fragów, a później staram sie grać troche bardziej defensywnie, jeździć bliżej gazu, mniej walczyć, wjeżdżać typom na plecy.
Na razie mam platynke i 2x 2 miejsce, 3, 4 w top 5, ale jak będę dalej grał to kiedyś myślę, że uda mi sie wygrać. Po prostu sposobem na wygraną - grać, nie robić głupich błędów i nie wychylać na yolo.

Opublikowano

Ja wbiłem diamond'a, jak latam i się chowam po kątach to zawsze mnie jakiś nubek ze shotguna ściągnie.

Taktyki raczej tu nie ma kwestia szczęści i dobrego aima, najlepiej brać auto i po polu śmigać, zabijać to co wpada pod celownik, tyle.

;=)

Opublikowano

Ja wbiłem diamond'a, jak latam i się chowam po kątach to zawsze mnie jakiś nubek ze shotguna ściągnie.

Taktyki raczej tu nie ma kwestia szczęści i dobrego aima, najlepiej brać auto i po polu śmigać, zabijać to co wpada pod celownik, tyle.

xDDDD robie tak i dostaje bańke

Opublikowano

No wiesz to nie jest CS, aby stać w miejscu jak się strzela, potrzebny dobry movement no i przy strzelaniu staraj się przybliżać PPM to pomaga.

Możesz również zmniejszyć czułość mysz i mniej tym lepiej, choć ja mam duże sensitivity (lata przyzwyczajenia). No i co tu więcej napisać...z wróbla orła nie zrobisz. :P

;=)

Opublikowano

Ja tam jak zaczynałem przekampiłem całą grę w budynku w toalecie i byłem 4 ^^

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

powiem jedno w kazdej grze zeby wygrac wystarczy po prostu grac. chu... sie nauczysz pytajac jak masz wygrac to nie jest jakas gra singleplayer, musisz zdobywac doswiadczenie grajac/ogladajac :/.

Opublikowano

Jak dla mnie są 2 metody:

1. Siedzisz w jednym miejscu, kampisz i przemieszczasz się razem ze strefą (nie polecam, nudny i mało się nauczysz)

2. Biegniesz tam gdzie coś się dzieje i próbujesz zabić. (osobiście polecam, więcej emocji, na początku możesz przegrywać, ale będziesz miał z czasem większego skilla)

Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki!

Opublikowano

Oglądając wielu najlepszych graczy takich jak STORMENTV albo NINJA czy LYNDONFPS można się dowiedzieć, że według nich żeby wygrać potrzeba czasu. Trzeba podejmować każdą walkę a wygrane przyjdą z czasem, szybciej lub później.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gram w tą grę może miesiąc, siedzę już w Royality 2 i nigdy w życiu nie używałem żadnej taktyk jak podane wyżej. 
Jak nie umiesz dobrze rozegrać pojedynkę to pooglądaj jakieś streamy i patrz na zachowania lepszych od ciebie. 

ps. zabij ostatniego zywego gracza, z farcikiem 

giphy.gif

Opublikowano

Po 1 samochód strasznie ułatwia grę po 2 broń najlepiej ar pompy nie polecam bo albo zabijesz na hita albo na 7. Nie spędzi 3/4 gry na zbieraniu przedmiotów przeciwnicy zrobią to za ciebie ;). Ja zazwyczaj gram tak że biorę szybko auto o ile się da ar hełm i lece zabijać wszystko czego potrzebuje pozbierają za mnie inni :) 

Po 1 samochód strasznie ułatwia grę po 2 broń najlepiej ar pompy nie polecam bo albo zabijesz na hita albo na 7. Nie spędzi 3/4 gry na zbieraniu przedmiotów przeciwnicy zrobią to za ciebie ;). Ja zazwyczaj gram tak że biorę szybko auto o ile się da ar hełm i lece zabijać wszystko czego potrzebuje pozbierają za mnie inni :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...